D A T

Locaties

De Theekoepel (Utrecht)

Park Oog in Al, Mozartlaan z/n
3533 HE Utrecht

Routebeschrijving

Vanaf Utrecht Centraal loopt u het noordwesten in. Steek de drukke kruising (Westplein)over. Meteen daarna steekt u weer over: linksaf in de richting van de molen. U loopt nu op de Leidseweg, rechts van u is de Leidse Rijn. U volgt het water. (Grappig detail waar een coachingsclient me attent op maakte: Als u daarbij op het trottoir loopt, kunt munten volgen, die in het trottoir zijn aangebracht. Het is nl. tevens de richting van het Muntmuseum). Aan het eind van de weg ziet u de bomen al van Park `Oog in Al’. Daar is ook, links van u het Muntmuseum. U gaat het bruggetje recht voor u over, meteen daarna gaat u de ophaalbrug rechts van u over. U ziet nu de Theekoepel links van u. Neem het bruggetje links van u, het park in.

Vanaf Utrecht Centraal neemt u de stadsbus richting Oog in Al. Deze gaat vrij frequent. U rijdt mee tot de halte ‘Beethovenlaan’ in Oog in Al'( 9 min.) Ga die laan in, aan het eind van de Beethovenlaan ziet u het park al. Het is 4 minuten lopen. Loop rechtdoor het park in. Achter de stadsvilla, nu in gebruik als “Landhuis”, vindt u de Theekoepel.

Park `Oog in Al’ ligt in het oude (westelijk) deel van Utrecht. Vlak bij de A2. Bij gebruik van navigatiesysteem: Mozartlaan z/n.

Vanuit het zuiden:
U neemt de A2, ring Utrecht-West, afslag Centrum/ De Meern. Als u de stad inrijdt, houdt u nog voor de fly-over links aan: “Oog en Al”. U rijdt onder de fly-over door, naar links. Na het bloemenstalletje aan uw rechterhand neemt u de derde afslag aan de rechterkant, de wijk in: de Beethovenlaan. Aan het eind van de straat ziet u het park. U parkeert de auto
aan de rand van het park op de Mozartlaan. In het midden van het park, achter het dierenweitje en het Landhuis, vindt u de Theekoepel.

Vanuit het oosten:
U neemt de ring van Utrecht, na Ikea houdt u rechts aan, afslag Amsterdam e.d. Wees alert, blijf na de afslag rechtshouden richting centrum. U wilt niet de tunnel in richting Amsterdam/Utrecht…! Navigatiesystemen kennen vaak deze situatie nog niet. Volg de borden Centrum. Zie verder boven.

Vanuit het noorden:
Kies voor de A2 als aanrijroute. Neem op tijd de afslag Centrum, ruim voor de tunnel in de A2. De vroegere overbekende afslag De Meern/Oog in Al bestaat nl. niet meer. Neem dus afslagnr. 6-8, later nr. 7. Uw navigatiesysteem kent mogelijk deze situatie met de tunnel niet. Volg de borden Centrum. Als u de stad inrijdt, en de GAMMA rechts van
u heeft, volgt u de borden Oog in Al. Als u over de brug in een laan met bomen rijdt, slaat u bij de stoplichten links af. Dit is de E. Meijsterlaan. Aan het eind van de laan stuit u op het park. Ga daar linksaf , de Mozartlaan in. U kunt in die laan parkeren, aan de rand van het park. In het midden van het park, achter het dierenweitje en de stadsvilla vindt u de Theekoepel.

In de stadsvilla, waar de Theekoepel bij hoort, is een restaurant gevestigd. Voor wie vroeg is: u kunt in dit “Landhuis in de stad” even wachten en/of gebruik maken van het sanitair.

De Vlashoeve (Almkerk)

Provincialeweg Noord 19
4286 EA Almkerk

Routebeschrijving

De Vlashoeve is het gemakkelijkst bereikbaar met de auto.

Als je vanaf de snelweg A27 de afslag Almkerk hebt genomen, en je door de polder aan komt rijden, neem je op de eerste rotonde de afslag Almkerk. Je zit dan al op de Provincialeweg Noord. Je ziet de Vlashoeve meteen al iets verderop staan, aan de linkerkant van de dijk. (De Provincialeweg Noord is een oude dijk): Een grote zwarte schuur. Tegenover die zwarte schuur, onderaan de dijk, staat een wit gebouw, het oude dorpsschooltje. Van het oude schoolplein is een parkeerterrein gemaakt. Daar kun je vrij parkeren. Als je oversteekt, zie je het voorhuis aan de zwarte schuur, het deel waar vroeger de boer woonde: Nr. 19 kaal. Welkom
.
Als je vanaf Heusden of Zaltbommel komt, heb je misschien de provinciale weg genomen. In dat
geval kies je voor de tweede rotonde Almkerk in. Verder als boven.

Als je vanaf Heusden of Zaltbommel komt, heb je misschien de provinciale weg genomen. In dat
geval kies je voor de tweede rotonde Almkerk in. Verder zoals boven.

Kies Snelbus 400 vanaf Utrecht Centraal, Jaarbeurszijde, naar Oosterhout NB. Uitstaphalte Nieuwendijk, Rijksweg A27. Loop naar rechts, steek de uitrit van de snelweg over, en wandel een half uurtje langs de Alm, richting het dorp Almkerk. Op de dijk aangekomen, links afslaan. Op de rotonde op de dijk blijven wandelen. Je ziet dan de Vlashoeve al achter de bomen liggen.

Praktijkonderwijs “de Baander”, Amersfoort

Op “de Baander” kiezen we voor kwalitatief goede, zinvolle en resultaatgerichte coachingsgesprekken met onze leerlingen. Daarom huurden we Aveline meerdere jaren in voor training en opleiding van onze docent-coaches.

Ik ervaar Aveline als een vakbekwame coach die in staat is om de groep te boeien, zowel op inhoud als op het proces. Collega’s ervaren een veilige situatie waarin ze zich kwetsbaar durven op te stellen. Het is echt leren met elkaar.

Martijn van Elteren – Directeur-Bestuurder

 

Marjonne – Vindt, verbindt en versterkt je potentieel

Ik kies heel bewust voor Aveline als supervisor omdat zij mij op een zeer professionele en tegelijkertijd heel menselijke wijze laat toetsen waar ik als professional en mens in mag groeien en ontwikkelen.

Ik ervaar Aveline als een heel betrokken en oprechte vrouw met een prachtige lach, gevoel voor humor en een bijzonder gevoel voor detail in woordgebruik.

Supervisie door Aveline brengt mij keer op keer verdieping en groei in h-erkenning en acceptatie van wie ik ben en wil zijn: als mens én professional.t

Marjonne van den Hout – Gecertificeerd beroepscoach (NOBCO) en Gallup Certified Strengths Coach – Founder Brain Flow B.V.

Ingenieursbureau ATAB in Dussen

Ik koos voor coaching omdat mijn ingenieursbedrijf steeds groter groeit, en mijn rol daardoor wijzigt. Ik koos voor Aveline als mijn coach omdat zij mij op zeer professionele wijze door dit veranderingsproces heen begeleidt.

Ik ervaar het coachingstraject als leerzaam. Aveline heeft 100% aandacht voor mij en luistert naar wat er speelt. Zij stelt vragen waardoor we telkens tot de kern komen. Hierdoor kunnen we zoeken naar oplossingen die binnen mijn persoonlijke referentiekaders vallen. Dit proces helpt mij om mij goed binnen mijn bedrijf te blijven functioneren.

DAT noem ik nou coaching!

Het levert mij telkens nieuwe inspiratie en kracht op.

Arend Groeneveld – Directeur

Kr8 Coaching

Aveline is hèt voorbeeld bij uitgaan van kwaliteiten en krachten van mensen. Ze brengt haar kennis en ervaring over met passie, waarbij ze steeds aansluit bij de behoefte. Door de opleiding ‘Coach@PrO’ startte ik met Kr8 Coaching. En ik gun elke puber/ouder/professional die bij me aanklopt net zo’n mooi startpunt vanuit het eigen GOUD!

 

Renske Gerritse – Eigenaar van “Kr8 Coaching”, volgde de coachingsopleiding “Coach@Pro”.