D A T

Dijkman Advies Training

& Coaching

Leuk om kennis met je te maken!

Je kunt me bellen (06-23625808) of hieronder een bericht mailen.

Waar is DAT?

Ik coach op twee plekken: in Almkerk (kop van Noord-Brabant) en in Utrecht.(klik op foto voor de route)
NB. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor E-coaching of telefonische coaching. 

Vlashoeve Almkerk
Theekoepel Utrecht

Praktijkonderwijs “de Baander”, Amersfoort

Op “de Baander” kiezen we voor kwalitatief goede, zinvolle en resultaatgerichte coachingsgesprekken met onze leerlingen. Daarom huurden we Aveline meerdere jaren in voor training en opleiding van onze docent-coaches.

Ik ervaar Aveline als een vakbekwame coach die in staat is om de groep te boeien, zowel op inhoud als op het proces. Collega’s ervaren een veilige situatie waarin ze zich kwetsbaar durven op te stellen. Het is echt leren met elkaar.

Martijn van Elteren – Directeur-Bestuurder

 

Marjonne – Vindt, verbindt en versterkt je potentieel

Ik kies heel bewust voor Aveline als supervisor omdat zij mij op een zeer professionele en tegelijkertijd heel menselijke wijze laat toetsen waar ik als professional en mens in mag groeien en ontwikkelen.

Ik ervaar Aveline als een heel betrokken en oprechte vrouw met een prachtige lach, gevoel voor humor en een bijzonder gevoel voor detail in woordgebruik.

Supervisie door Aveline brengt mij keer op keer verdieping en groei in h-erkenning en acceptatie van wie ik ben en wil zijn: als mens én professional.t

Marjonne van den Hout – Gecertificeerd beroepscoach (NOBCO) en Gallup Certified Strengths Coach – Founder Brain Flow B.V.

Ingenieursbureau ATAB in Dussen

Ik koos voor coaching omdat mijn ingenieursbedrijf steeds groter groeit, en mijn rol daardoor wijzigt. Ik koos voor Aveline als mijn coach omdat zij mij op zeer professionele wijze door dit veranderingsproces heen begeleidt.

Ik ervaar het coachingstraject als leerzaam. Aveline heeft 100% aandacht voor mij en luistert naar wat er speelt. Zij stelt vragen waardoor we telkens tot de kern komen. Hierdoor kunnen we zoeken naar oplossingen die binnen mijn persoonlijke referentiekaders vallen. Dit proces helpt mij om mij goed binnen mijn bedrijf te blijven functioneren.

DAT noem ik nou coaching!

Het levert mij telkens nieuwe inspiratie en kracht op.

Arend Groeneveld – Directeur

Kr8 Coaching

Aveline is hèt voorbeeld bij uitgaan van kwaliteiten en krachten van mensen. Ze brengt haar kennis en ervaring over met passie, waarbij ze steeds aansluit bij de behoefte. Door de opleiding ‘Coach@PrO’ startte ik met Kr8 Coaching. En ik gun elke puber/ouder/professional die bij me aanklopt net zo’n mooi startpunt vanuit het eigen GOUD!

 

Renske Gerritse – Eigenaar van “Kr8 Coaching”, volgde de coachingsopleiding “Coach@Pro”.