Dijkman Advies Training Coaching
Links
www.nobco.nl
Aveline Dijkman is als geregistreerd Beroepscoach (Master Practitioner) aangesloten bij de De Nederlandse Orde van BeroepsCoaches (NOBCO)/EMCC. Op deze site vindt u meer informatie.

www.cti.com
Site van CTI, The Coaches Institute,USA. Voor meer informatie over Co-active coaching. Aveline Dijkman is CPCC, Certified Personal Co-active Coach.

www.sn.nl
Opleidingsbureau "Schouten & Nelissen" in Zaltbommel. Aveline Dijkman geeft hier de geaccrediteerde opleidingen 'Coachen van Collega's' (EQA - geaccrediteerd op Foundation-level) en de 'Leergang Coach' (EQA- geaccrediteerd op Practitioner-level).
Voor het Coachingsbureau van S&N verzorgt zij individuele werkgerelateerde coaching in Utrecht en Almkerk.

www.fontys.nl/oso
Masteropleiding Special Educational Needs, Master SEN. Fontys Hogescholen, OSO(Opleidingen Speciale Onderwijszorg). Aveline Dijkman gaf hier vanaf 2002 tot 2011 als freelancer supervisie/afstudeerbegeleiding bij de leerroutes Ambulante Begeleiding, Intern Begeleider en Praktijkonderwijs. En ze gaf o.a. modules ‘Coaching’ en “Professioneel en doeltreffend aan het werk’.

www.thema.nl
Voor het ‘RET-handboek voor ouders’. Roderik Bender schreef dit samen met Aveline Dijkman. Het boek 'GOUD', een boek over potentieelontwikkeling. Geschreven samen met Anje-Marijcke van Boxtel. En het "Spel van GOUD" gebaseerd op het boek. Ontwikkeld met van Boxtel en met Heleen Draaijers.

www.edu-actief.nl
Voor de uitgaven van PrOmotie waaraan DAT meewerkte zoals "Ik & de Ander".

www.praktijkonderwijs.nl
Voor meer informatie over dit type onderwijs.


Co-active network