Dijkman Advies Training Coaching
Aveline Dijkman kiest voor ‘n resultaatgerichte, werkgerelateerde wijze van coaching. Twee kernwoorden in haar werkwijze zijn Concreet en Creatief.

Aveline:
“ Concreet staat voor mijn praktische resultaatgerichte benadering. Sommige mensen ervaren mij dan ook als nogal direct en confronterend. Creatief staat voor mijn heel eigen-wijze van coaching, met verschillende methodieken en bovenal het gebruik van de camera.”

Ze is een Master BeroepsCoach bij de NOBCO/EMCC. Iedereen mag zich coach noemen maar niet iedereen is een geaccrediteerd coach. Een als NOBCO Master Practitioner geaccrediteerd coach is iemand die heeft aangetoond bij de beroepsorganisatie, de Nederlandse Orde van BeroepsCoaches, dat hij/zij een gedegen opleiding heeft genoten en aantoonbare coachervaring heeft. 

 

Een paar reacties van coachees:
Lid MT van bibliotheek:
De gewenste doelen zijn in dit traject meer dan bereikt. Op een prettige, fijne manier maar wel heel gericht. Mijn cijfer voor deze coach is een 9.


Leidinggevende bij Defensie:
Ik waardeer vooral de rust die Aveline op mij overbracht en haar deskundige advies m.b.t. alle ontwikkelpunten. Mijn cijfer is een 8.


Managementcontroller bij woningbouwvereniging:
De kwaliteiten van deze coach: deskundig en veelzijdig. Benaderingswijze: persoonlijk, rustig en respectvol. Door bij elke sessie een eigen case in te laten brengen en een reflectieverslag te laten schrijven gaf ze een goede kapstok om het geleerde direct om te vormen tot een concreet doel voor de volgende keer. Afwisselend hanteerde zij rollenspellen (eventueel met camera), gesprekken om overtuigingen te achterhalen, vakkennis of literatuur om een stapje verder te komen in de zoektocht.
Zij heeft mij het besef gegeven dat ik weer het heft in eigen handen kan nemen om mijn eigen leider te worden, zodat ik me niet meer hoef te laten leiden door een ander met de daarbij behorende stress.

Ik kan haar warm aanbevelen.


ICTconsultant:
Deze coach heeft mij het gevoel gegeven dat ik het kan. En dat geeft me veel zelfvertrouwen. Mijn leidinggevende is ook erg blij met het resultaat. Aveline kon zich goed in mij verplaatsen en kon goed luisteren. Ze liet zien hoe ik bij anderen overkom en hoe je dit kunt veranderen, door milder (minder negatief) over jezelf te gaan denken. Stimuleerde mij om dingen anders te doen en gaf veel positieve maar ook kritische feedback. Het cijfer voor deze coach is een 9.


Managementconsultant:
Ik kreeg alle ruimte voor de vragen, die mij bezig hielden. En mij werd ook een spiegel voorgehouden. Ik kan deze coach zeker aanbevelen vanwege de rustige omgeving en haar rustige manier van vragen stellen.
Aveline:
De metafoor van de tulp staat voor mijn visie op coaching. Vraag er gerust naar!